INTERIØRDESIGNER TIL HJEMMET DITT


INTERIØRDESIGNER FOR DITT HJEM

For deg som er i en oppussingsprosess, enten du har flyttet til en bolig med oppgraderingsbehov eller du ønsker å fornye stilen i hjemmet du bor i. Jeg hjelper med gjennomføring av ditt prosjekt fra start til slutt med veiledning til praktiske løsninger, farger, materialer, møblering og dekor.

Jeg legger stor vekt på å bli godt kjent med deg og jobber med å få en god forståelse av dine behov og ønsker for prosjektet. Her fokuserer jeg på din personlige stil, individuelle ønsker og livsstil, hvor målet er at du skal få ditt drømme hjem.

PROSESS OG PRIS
Timepris fra kr 640,- eks mva
Ta kontakt for å få tilsend mere info – pakkepriser og prosess oversikt.

HJEMME BESØK MED RÅD OG VEILEDNING PÅ STEDET

For deg som har en ide om hvilket interiøruttrykk du selv liker, men trenger hjelp til å se det store bildet av hvor mye bedre ditt hjem kan se ut. Kan vi ta bort noe, flytte på noe, hva kan suppleres, og hvilke enkle grep kan du selv gjøre eller tenke på. Jeg har øyne som ser mulighetene ved å skape ditt drømme hjem.

TID Inntil 3 timer
PRIS kr 3500,- (ink mva)

NYBYGG - PROSJEKTØYNE

For deg som er ny boligkjøper og ønsker veiledning i de mange valg som skal tas og hjelp for å oppnå et helhetlig resultat for din nye bolig som du slipper å angre på i ettertid. Jeg kommer gjerne inn så tidlig som mulig i prosessen.

Jeg følger om ønskelig prosjektet fra A til Å, da med valg om f.eks. hvor kjøkkenøya skal stå, hvilken parkett som passer best og hvilke fliser til badet, fargesetting av vegger og eventuelt innredning av møbler og interiør.
Avslutter samt med å style og hjelpe med siste finish av boligen.

PROSESS OG PRIS
Timepris fra kr 640,- eks mva
Ta kontakt for å få tilsend mere info – pakkepriser og prosess oversikt.

INTERIØRDESIGNER FOR BEDRIFT


For deg som har en ny-oppstartet bedrift og/eller du har en bedrift som skal fornye seg og ønsker hjelp til innredning i butikk eller kontorlokale. Jeg hjelper deg slik at du får rett flyt og harmoni i rommet, jeg skreddersyr løsninger for deg og finner ut hva som er godt design og ønskelig utrykk med tanke på din bedrift.

PROSESS OG PRIS
Timepris fra 640,- eks mva
Ta kontakt for å få tilsend mere info – pakkepriser og prosess oversikt.

Rådgivning og boligstyling før salg


RÅDGIVNING FOR SALG

Utføres i samarbeid med Inviso Regi, Norges ledende byrå for Digital Markedsføring av Eiendom.

BOLIGREGI
For deg som skal selge din bolig, men ønsker å bruke de møbler du har, da hjelper jeg deg med å planlegge og klargjøre eventuelle endringer før fotograf kommer.

For å gjøre det enkelt for deg som selger vil du motta en skriftlig rapport og sjekkliste med samlet tips og råd – rom for rom. I tillegg utarbeides det et manus til fotograf hvor tiltak for å fremme bolligens unike salgspoeng beskrives.

BOLIGREGI PLUSS
Med pluss pakken kan jeg bistå samme dag som fotografering slik at alt ligger tilrette for å oppnå best mulig bilder. I samspill med fotograf skaper vi den beste markedsføringen av din bolig.

DELSTYLING

Utføres i samarbeid med Lind Interiør, hvor det suppleres små varer som tekstiler, belysning, bilder og dekor mot en leie pris pr måned fra linds møbellager.

Pris er FRA 8000,- og avtales etter behov og ønsker.

FULLSTYLING

Full møblering av bolig, utføres i samarbeid med Lind Interiør, hvor det suppleres store møbler og dekor fra linds møbellager.

Pris er avhengig av størrelse på boligen:
1-51kvm – 19.000
51-80kvm – 23.000
81-100kvm – 27.000
101-130kvm – 31.000
131-160kvm – 37.000
(over 160 kvm avtales etter befaring)

  • Befaring av bolig til full styling er Gratis. Alle overnevnte priser er ink. mva
  • Møblene kan stå i 4 uker, ønsker kunde å leie lenger enn avtalte uker, koster dette 15%i leie av opprinnelig pris pr. ekstra uke.
  • Er det ekstra stuer/spiserom som skal møbleres, kommer det et tillegg på 1500,- pr overnevnte romtype.

EVENTER OG FESTDEKORASJONER


Har du et event eller selskap du ønsker en interiørdesginer til? Jeg styler alt fra messestands, bursdagsselskaper, bryllup og dåp, babyshower og eks konfirmasjon eller en temafest? Jeg kan hjelpe deg med alt av planlegging og gjennomføring av eventet.

KLARGJØRING FOR AIRBNB-UTLEIE


Alt du trenger for å få din eiendom klar til AirBnb

For deg som allerede har lagt ut eller tenker å legge ut din eiendom på utleiekanaler som AirBnb. Jeg hjelper deg med å omforme din eiendom til en unik utformet AirBnb utleieenhet, for å oppnå høyere avkastning.

Alle detaljer i din eiendom vil bli vurdert for å skape karakter og komfort. Vi legger en interiør plan for dine møbler, innredning og fasiliteter. Hver eiendom er annerledes, og som stylist er jeg nøye på å levere høy kompetanse og kreativ teft for å gjøre hver eiendom skinnende.

Jeg hjelper også med å kvalitetssikre bilder og koordinerer profesjonell fotografering. Sammen med fotograf fanger vi de beste vinkler/resultat for din utleie annonse.

For å gjøre det enkelt for deg som utleier vil du motta en skriftlig rapport og sjekk liste med samlet tips og råd- rom for rom før fotograf kommer. Jeg vil være tilstede 15 min før fotografering for å gjøre de endelige korrigeringene og siste finish i hjemmet. Jeg vil også være tilstede under selve fotografering og samarbeide med fotograf får å oppnå det beste resultat/vinkler for bildene.

PROSESS OG PRIS
Du vil motta en skriftlig rapport og sjekkliste med samlet tips og råd- rom for rom før fotograf kommer. Jeg vil være tilstede 30 min før fotografering for å gjøre de endelige korrigeringene og siste finish i hjemmet. Jeg vil også være tilstede under selve fotografering og samarbeide med fotograf får å oppnå det beste resultat/vinkler for bildene.

PERSONLIG SHOPPER / INNKJØPSHJELP


Innkjøp kan ofte være tidkrevende og utfordrende. Har du verken tid eller lyst – utfører øvre interiør innkjøp for deg.
TIMES PRIS Kr 640,- eks mva

Dyrt eller rimelig?


Vi jobber sammen og finner løsningen etter ditt budsjett. Pris vil bli estimert i forkant, og avtales i forhold til arbeidet som skal utføres.

Bilder til inspirasjon


Trenger du innredningshjelp?


Jeg vil gjerne høre fra deg og finne ut hva jeg kan hjelpe deg med. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Ta kontakt