Lise Mari Øvrehus


Grunnlegger og stylist

Våren 2013 fikk jeg min bachelor i Visuell kunst og Design ved Høgskolen i Telemark avd Notodden, påfølgende et årsstudium i Digital bildeskaping og Visuell kommunikasjon avsluttet våren 2014.

Den store bredden innen visuell- kommunikasjon, strategi, kunst og design og det å gjennomføre prosjekter fra ide til ferdig resultat som studiet har gitt meg har jeg nå tatt med meg videre.

Mitt personlige uttrykk


Jeg liker å blande det gamle med det nye! Gjennom min utdannelse og erfaring har jeg lært at; skal man få frem den virkelige harmoniske følelsen i et hjem, trenger man mer enn bare komplimenterende fargevalg og fine møbler! Et hjem blir skapt når man kan se seg selv i det!

På samme måte som vår personlighet er unik, burde detaljene vi velger oss for å dekorere rommene vi lever i også gjenspeile hvem du eller din bedrift er.

Min filosofi


Min filosofi er at det er viktig at din personlighet blir fremhevet i interiøret slik at du opplever harmoni og god energiflyt i rommet.

Har du noen gang tenkt over hvordan de fysiske omgivelsene påvirker oss?
Gir de deg energi eller tar de energi?
Bevissthet rundt dette er noe jeg synes er svært spennende.

Jeg har alltid vært brennende engasjert i alt som har med interiør/design, farger og tidenes trender å gjøre å mener at man må tørre å gå litt utenom det vanlige, altså en annerledes farge, et blikkfang av en bestemt gjenstand, eller sette sammen interiøret på en annen måte.

Trenger du innredningshjelp?


Jeg vil gjerne høre fra deg og finne ut hva jeg kan hjelpe deg med. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Ta kontakt