Interiørdesigner og prosjektering

OPPUSSING OG INNREDNING AV STUE


«Etter og ha blitt enkemann for ett år siden trengte jeg og gjøre vårt hus om til mitt. Jeg ønsket at det skulle vises at her bodde en mann og ikke i ett hus fullt av romantiske detaljer som engler og hjerter. Jeg kontaktet Lise og vi gikk over hva som burde gjøres, hva som skulle endres, og hva som skulle beholdes, da det var også viktig for meg å gjøre dette på en verdig måte og beholde minner og legge vekt på de gode tingene.

Jeg fikk all mulig hjelp fra det og velge farger på vegg, prosjektere med styre malere og innkjøp av møbler og interiør detaljer. Lise ordet alt på en utmerket måte.

Det som imponerer mest er måten hun tar hensyn til mine ønsker og hvordan vi har klart bevarere minner etter min samboer som rører meg. Det har vært en lang og større jobb, med endring på stue, kjøkken gang og inngangsparti. Hele tiden har det vært lett og kommunisere med Lise. Vi hadde ett budsjett og dette klarte Lise og styre inn, selv om dette kanskje ble noe mer omfattende enn jeg hadde sett for oss ved oppstart.

Tusen takk, dette hadde jeg aldri klart aleine»

 

– Jon Helge Nilssen

Før


Etter


Trenger du innredningshjelp?


Jeg vil gjerne høre fra deg og finne ut hva jeg kan hjelpe deg med. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Ta kontakt